Sunday, December 12, 2010

Selamat Datang.. Masih dalam pembinaan

Salam..
Ini adalah antara senarai blog dari member-member yang selalu bertandang ke Coretan Uda..

Kalau ada yang mahu addkan link.. sila jangan segan silu.. jom kita eratkan persahabatan di alam maya ni.. juga dapat memperluaskan dan berkongsi pelbagai ilmu..

sekian

Uda

Read more...

My Blog List

My Blog List

My Blog List

  • ♥ Kampung Halaman ♥ - Minggu lepas balik kampung halaman daddy dekat 3 bulan jugak la tak lik kampung..... ada je urusan itu ini.... Rindu kampung halaman daddy tapi balik pun t...
    2 months ago
  • CUTI2 SINGKAT - Assalamualaikum.. Hai.. mornim! Ngantuknya mata tetiba.. tu la saper suruh dah lewat malam baru nak lipat kain baju. Lepas tu mula la x cukup tido.. nak ...
    6 months ago
  • Selamat Menyambut 2015 - *Alhamdulillah.. masih diberi nafas untuk merasai tarikh 01.01.2015. Tahun 2014 terlalu banyak kenangan pahit yang datang samaada pada diri sendiri ataupun...
    2 years ago
  • We've moved! - Kami sudah berpindah(new blog, new genre...)....sila lawati... http://jalanjalanpusingpusing.blogspot.com :) Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir &...
    3 years ago
  • Lamanyaaaa.. - Tak tau nak letak tajuk apa just nak bagitau lamanya tak jenguk blog tahun 2014 nih langsung takda sebarang update dah lama tak berceloteh dah lama tak te...
    3 years ago
  • Nasi Arab - Assalam semua. Nie menu masa makan malam kat kedai mknan arab hari tu. Sedap jugak. Simple je menu nie. Harga pun murah. Sepinggan rm8.90 je.Abaikan mode...
    3 years ago
  • OMG - the mind says do it the heart approves but the body rejects when needs, obligations and expectations stumble upon rejections it just explodes and it hurts...
    3 years ago
  • *WW* - Nekad - - setelah berpuluh kali pikir semasak2nya..... bkn setakat masak tp dah terlebih masak pon.... huhuhu.... akhirnya.... * * terpaksa ambil keputusan nih wl...
    4 years ago
  • Updated - terbaru dari KAMI - Salam Pagi semua ... saja je arini nak clearkan sampah2 kat blog ni ha ... lama x vaccum ... Cerita2 kemudian la ... Mukadimah arini, jom layan gambar2 terb...
    5 years ago
  • Koleksi Iklan Raya Petronas - Salam Ramadhan semua.. Dah masuk seminggu dah kita berpuasa. Alhamdulillah. Selalunya bila raya dah nak menjelang ni, lagu-lagu raya dah mula didendangkan....
    6 years ago

My Blog List

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP